Bewust actief voor meerdere opdrachtgevers

BD System Builders is opgericht door mij, Baran Demir (1990) . Tijdens en na mijn studie Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam (afgerond in 2016) werkte ik voor verschillende bedrijven waaronder Stork Food & Dairy, Hitachi Construction Machinery Europe en Strukton Railinfra. Bij dit laatste bedrijf ontdekte ik de kracht van FileMaker® als platform voor app ontwikkeling. De combinatie met mijn studie is ideaal bij het ondersteunen van bedrijven en organisaties bij het digitaliseren van hun werkprocessen.

Bewust zelfstandig

Ik werd in 2018 zelfstandig ondernemer omdat ik graag voor verschillende opdrachtgevers werk. Ik houd van diversiteit. Want bij een aannemersbedrijf (railinfra) leer en ervaar ik bijvoorbeeld andere dingen dan bij een laboratorium. Maar alle ervaringen neem ik weer mee naar mijn volgende opdrachtgever. Dat vind ik heel waardevol en verrijkend voor opdrachtgevers en mijzelf.

Mijn manier van werken

Bij het analyseren van werkprocessen en informatiestromen bij organisaties heb ik veel contact met mensen op de werkvloer. Zo kom ik tot praktische, functionele en gebruiksvriendelijke oplossingen. Vooral de effectiviteit en doelmatigheid tellen voor mij, het esthetische veel minder. Daarbij is het handig dat ik gemakkelijk contacten kan leggen, goed luister en kan inleven in anderen. Die competenties blijken belangrijke succesfactoren voor goede samenwerking met mijn opdrachtgevers.

Goede ideeën én uitvoering

Ook in mijn vrije tijd ben ik veel bezig met FileMaker ® , waarmee ik de apps bouw. Ik ben volledig gegrepen door de kracht van dit platform. Vooral omdat ik er heel snel goede ideeën mee kan realiseren. Want het gaat mij niet alleen om goede ideeën, maar juist ook om de uitvoering.

Meer weten?

Wilt u weten of mijn manier van werken past bij uw organisatie? Stuur gerust vrijblijvend een e-mail.