Voor wie en hoe digitaliseren wij werkprocessen?

Heeft uw organisatie veel ‘papieren’ werkprocessen of complexe spreadsheets? Is bedrijfsinformatie verspreid opgeslagen in diverse bronnen? Of worden veel gegevens nog handmatig ingevoerd? Het digitaliseren van werkprocessen met slimme maatwerk apps biedt uitkomst. BD System Builders zorgt hiervoor en zo helpen wij bedrijven en organisaties met hun innovaties en digitale transitie.

Voor wie?

Wij werken vanuit Amsterdam voor bedrijven en organisaties in alle sectoren. Van het MKB tot scale-ups en (afdelingen van) grote ondernemingen. BD System Builders zorgt voor de ontwikkeling van krachtige maatwerk applicaties en het integreren van informatiesystemen. Altijd na een analyse van werkprocessen en informatiestromen, in nauwe samenwerking met eindgebruikers. Doeltreffendheid en functionaliteit staan altijd voorop bij onze oplossingen.

Waarom low-code of no-code applicatieontwikkeling?

Om snel en efficiënt krachtige maatwerk apps te maken, werken wij voor de softwareontwikkeling met het no-code/low-code platform platform FileMaker®. Opdrachtgevers kennen dat niet altijd en dat is ook niet nodig. Low-code platformen combineren standaard ‘bouwblokken’ met maatwerk om gericht te programmeren waar dat veel toegevoegde waarde biedt. Een groot voordeel van deze platformen zijn de hogere productiviteit en snelheid bij de softwareontwikkeling. Met een korte time to market en minder kans op fouten door handmatig programmeren.

Waarom FileMaker ® ?

FileMaker® is een van de bekende no-code/low-code platforms om snel en efficiënt doeltreffende maatwerk apps te maken. Het is een dochteronderneming van Apple. In 2018 beoordeelde het Amerikaanse recensieplatform G2 Crowd FileMaker ® als beste Rapid Application Development (RAD) software. Bekende merken die FileMaker ® benutten voor hun apps zijn onder andere American Airlines, BMW, Cisco Systems, Coca-Cola en Toyota. Maar ook veel kleinere organisaties werken ermee.

FileMaker® biedt uitkomt bij organisaties…

  • Die moeilijk snel kunnen innoveren
  • Veel ‘papieren’ werkprocessen hebben
  • Waar bedrijfsinformatie verspreid is over databronnen
  • Met veel handmatige invoer van gegevens
  • Complexe spreadsheets
  • Inefficiënte, onduidelijke of ad hoc werkprocessen
  • Zonder mobiele toegang tot bedrijfssystemen
  • Zonder gecentraliseerd projectmanagement systeem
  • Met incorrecte rapportages